Velikost
×

Predlogi iskanja

O nas

Kdo za vraga je Vividan?


Pa smo tukaj – še ena mami, ki je med nosečnostjo prišla na še-nikoli-slišano-idejo “kaj pa če bi imela spletno trgovino z izdelki za dojenčke”.No, ni bilo čisto tako. Mogoče malo podobno. Lahko pa ti povem, da je sta imela naključje in poporodna depresija kar precej prstov vmes. Te zanima več? Preberi si tukaj. ->link do članka “Tanjina zgodba”.

Obrazi v zakulisju?


Naj se ti na hitro predstavim – jaz sem Tanja in poslovne ideje razvijam že od leta 2014. Vividan je moj najnovejši dojenček, ki sem ga ustvarila skupaj s sestrama Andrejo in Moniko. Prijelo se nas je tudi ime J-sisters. Ena je arhitektka, druga pa video kreativka, kateri idej nikoli ne zmanjka.


“Verska” usmerjenost


Verjamemo v enakopravnost znotraj družinske celice, v dobro počutje in opravnomočenje vseh družinskih članov. Dve mami? Ena mama? Dva fotra? Brez fotra? Nam je čisto vseeno, ker te stvari ne bi smele biti pomembne, dokler se imamo vsi fino. S ponosom tudi zastopamo vse barve mavrice, juheeej!Naša trgovina razbija mite klasične družinske ureditve in uvaja nove “standarde” – brez pametovanja in odprtega uma. Si upaš z dojenčkom na fitnes? Kaj pa delat več stvari hkrati? Ni panike, mi smo tukej, da ti pomagamo.

Ko govorimo o mejah, želimo tudi razbiti predsodke o rabljenih stvareh. Kaj? Ja, a si ne pljuvate s tem v lastno skledo? Mogoče, ampak okolje z manj odvrženih odpadkov nam je pač večja prioriteta. Vividan bom prav kmalu postala platforma za krožno gospodarstvo. Več povemo kmalu.Ampak, a niste na nekej pozabili? Kaj pa tisti, ta manj privilgerani ljudje? Tisti, o katerih še premalo govorimo na glas? Ne, nismo pozabili na njih, saj želimo v naše okolje vključiti tudi njih. Podpiramo VDC-je oz. varstveno delovne centre in si v bodoče prizadevamo za sodelovanje z njimi.

Minili so časi, da je dovolj okopavat samo svoj vrtiček. Potegnimo glave iz lastnih riti in prispevajmo nazaj v okolje in družbo. Že en nasmešek neznancu na dan je včasih dovolj?


Kaj sploh ponujate?


Zavzemamo se za to, da ti ponudimo stvari, ki preživijo več otrok in ne samo enega, torej trajnostno naravnane izdelke. Prav kmalu se nam pridružijo tudi drugi lokalni ponudniki storitev in proizvajalci izdelkov za dojenčke in otroke. Želiš sodelovati z nami? Piši nam na: [email protected] izdelki pri nas so izbrani načrtno in z obilico premisleka v ozadju, saj ti privoščimo le tisto, kar je zares uporabno. Manj je več, a ne? ?Večino izdelkov smo preizkusili tudi na lastnih otrokih, no včasih si sposodimo tudi tuje. V teh akcijah tako otroci, kot tudi izdelki niso poškodovani ?

delivery truck

Brezplačna poštnina za nakupe nad 70 €

quality

Preverjena kakovost izdelkov

secure

Varen nakup 128-bit SSL kriptirano plačilo

Razvoj rešitve bplanet d.o.o.
© Vividan 2024 | Vse pravice pridržane