Srečno 2024
Velikost
×

Predlogi iskanja

Politika zasebnosti

V družbi Lili in sestre d.o.o. (v tem dokumentu uporabljamo tudi “mi”, “nas” in “naši”) jemljemo varstvo vaših osebnih podatkov, ki jih pridobimo, ko uporabljate spletno stran https://vividan.si (»spletna stran«) resno in odgovorno. Naša prednostna naloga je, da zbrane osebne podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Namen pričujočega Obvestila o obdelavi osebnih podatkov (»Obvestilo«) je, da vas seznanimo s tem, katere vaše osebne podatke zbiramo in v kakšne namene, kaj z njimi počnemo, kako skrbimo za njihovo varnost ter kakšne so vaše pravice, ki jih lahko uveljavljate v zvezi z obdelavo svojih osebnih podatkov. Varstvo vaših osebnih podatkov jemljemo skrajno resno in odgovorno. V celoti spoštujemo svoje obveznosti glede zakonite, poštene in pregledne obdelave osebnih podatkov. Svetujemo vam, da se podrobno seznanite z vsebino tega Obvestila.

Za zagotavljanje skladnosti tega Obvestila s predpisi na področju varstva osebnih podatkov si pridržujemo pravico do njegovih sprememb ali dopolnitev. O spremembah vas bomo pravočasno obvestili na najustreznejši način, npr. prek e-pošte ali z objavo na spletni strani.

1. KDO JE ODGOVOREN ZA UPRAVLJANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV?

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo v skladu s tem obvestilom, je družba Lili in sestre d.o.o., matična številka 9278621000, s poslovnim naslovom Ob Farjevcu 29, Črna vas, 1000 Ljubljana, Slovenija.


Z nami lahko stopite v stik glede vseh vprašanj, povezanih z obdelavo vaših osebnih podatkov in uresničevanjem vaših pravic na podlagi veljavnih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Kontakt: [email protected].

2. PRIVOLITEV MLADOLETNE OSEBE V ZVEZI S STORITVAMI INFORMACIJSKE DRUŽBE
Mladoletne osebe do 16 let ne bi smele posredovati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani ali drugače brez dovoljenja (privolitve ali odobritve) nosilca starševske odgovornosti za otroka (enega od staršev ali skrbnikov). Ponudnik ne bo nikoli zavestno zbiral osebnih podatkov od oseb, za katere bi bil seznanjen, da so mladoletne (mlajše od 16 let), ali jih kakor koli uporabil ali jih razkril tretji nepooblaščeni stranki brez dovoljenja nosilca starševske odgovornosti za otroka. Navedeno ne vpliva na splošno pogodbeno pravo držav članic, kot so pravila o veljavnosti, oblikovanju ali učinku pogodbe v zvezi z otrokom. Ponudnik si ob upoštevanju razpoložljive tehnologije v takih primerih razumno prizadeva za preveritev, ali je nosilec starševske odgovornosti za otroka dal ali odobril privolitev.


3. KDAJ LAHKO OBDELUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE
Vaše osebne podatke zbiramo le, kadar je to nujno potrebno oz. ste v to privolili sami. Vaših osebnih podatkov ne bomo obdelovali, če namen oz. podlaga za njihovo obdelavo nista ustrezno utemeljena z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov, Uradni list RS št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo (ZVOP-1) ter Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (GDPR)) ter z našimi internimi politikami.

Vaše osebne podatke bomo obdelovali na podlagi naslednjih pravnih temeljev:

1. Z obiskom spletne strani ste sprejeli in soglašali s Splošnimi pogoji uporabe te spletne strani ter z nami sklenili pogodbo in/ali ste z nami sklenili oziroma ste v postopku sklenitve pogodbe za nakup izdelkov skladno s Splošnimi pogoji prodaje, ki se uporablja kot pravni temelj za obdelavo vaših osebnih podatkov. Podatki se kodirajo in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Takšen sistem preprečuje, da bi kdor koli lahko prestregel vaše osebne podatke.

2. Vaše osebne podatke obdelujemo tudi na podlagi zakonskega pravnega temelja:

• na podlagi nacionalne zakonodaje, med drugim Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo; ZVOP-1), Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 16/07 – uradno prečiščeno besedilo, 68/08, 110/13, 56/15 in 63/16 – ZKUASP; ZASP) itd.

• na podlagi drugih mednarodnih pogodb ter predpisov EU, ki nas obvezujejo, da v določenih primerih posreduje osebne podatke posameznikov državnim organom in drugim upravljavcem za izpolnjevanje svojih ali njihovih zakonskih obveznosti ali pristojnosti.

3. Osebne podatke lahko obdelujemo na podlagi zakonitega interesa v zvezi z izvajanjem pogodb iz točke 1 tega poglavja, npr:

• v statistične namene in namene zbiranja demografskih podatkov in zanimanj obiskovalcev,
• za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani,
• za izvajanje poslovnih analiz,
• za nadaljnji razvoj ponudbe,
• za zagotavljanje varnosti informacijskih sistemov,
• za izboljšanje ali prilagoditev storitev posamezniku,
• za ugotavljanje učinkovitosti promocijskih aktivnosti in oglaševanja,
• na podlagi drugih zakonitih interesov.

4. V določenih primerih lahko vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše osebne privolitve (soglasja) za izvajanje trženjskih aktivnosti, kot sta pošiljanje aktualnih novic in splošno obveščanje o ponudbi, novostih, ugodnostih, dogodkih ter za obveščanje o ponudbi storitev, prilagojenih vašim osebnim interesom na podlagi profiliranja, ki ga uporabljamo v te namene. Osebna privolitev je povsem prostovoljna in ni pogoj za sklenitev pogodbe. V teh primerih obdelava poteka v okviru z izjavo danega namena in dogovorjenih načinov obveščanja, in sicer vse do preklica privolitve.

5. Osebne podatke zbiramo ob obisku tudi prek piškotkov, in sicer za izboljšanje funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletne strani ter štetja uporabnikov na spletni strani. 


4. KAKO ZBIRAMO VAŠE OSEBNE PODATKE IN KATERE VRSTE OSEBNIH PODATKOV OBDELUJEMO
Osebne podatke pridobivamo iz različnih virov. V večini primerov nam jih neposredno posredujete sami, tako da obiščete našo spletno stran, izpolnite spletni obrazec za nakup izdelkov na naši spletni strani in/ali se prijavite na prejemanje novic. Poleg tega lahko uporabljamo tudi druge informacije in podatke, ki so dostopni ali pa so nam bili posredovani iz javnih virov (javnih registrov, baz podatkov, internetnih aplikacij, družbenih medijev).


1. kontaktne podatke

Ti vključujejo vse osebne podatke, ki nam jih posredujete, ko izpolnite naročilo na spletnem mestu ali komunicirate z nami po telefonu, e-pošti ali na kakršen koli drug način. Vključujejo tudi vse podatke, ki nam jih posredujete, ko se naročite na naše novice ali prijavite kakršno koli težavo, ki se pojavi med obiskom te spletne strani. V teh primerih zbiramo in shranjujemo podatke, ki lahko vključujejo vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, naslov ter ostale posredovane podatke.

2. podatke o strežniku


delivery truck

Brezplačna poštnina za nakupe nad 70 €

quality

Preverjena kakovost izdelkov

secure

Varen nakup 128-bit SSL kriptirano plačilo

Razvoj rešitve bplanet d.o.o.
© Vividan 2024 | Vse pravice pridržane